Despre

 418 total views

Dragi vizitatoare și vizitatori,

Această pagină, chiar se adresează copiilor de toate vârstele! Încercați, ascultați și o să constatați că atât versurile, cât și cântecele îmi dau dreptate. Chiar dacă negativele nu sună ca cele din studiourile de înregistrare, chiar dacă orchestrațiile au de suferit dintr-o mare grămadă de motive, chiar dacă… și chiar dacă…, totuși, multe dintre piese au fost și sunt cântate de copii începând cu cei din clasele pregătitoare și terminând cu cei din ce clase doriți d-stră, sau de ce vârstă doriți d-stră.

Dacă se va întâmpla ca una, sau mai multe piese să vă stârnească interesul într-atâta, încât să doriți a le interpreta cu corul, sau cu copiii d-stră, atât partitura pentru voce, cât și linia melodică pot fi “coborâte” și utilizate fără altă pretenție, decât cea de a lăsa la locul pentru comentarii o chestie în acest sens. Dacă nu vă descurcați cu download-u’, sau aveți nevoie de alte modificări cum ar fi tonalitatea, ritmul/tempoul, sau mai știu eu ce o credeți d-stră că ar trebui de modificat, mă puteți contacta la adresa de mail mbucescu@gmai.com cu doleanța d-stă și modificarea (dacă e posibilă) se va face în cel mai scurt timp.

Deasemenea, dacă aveți sugestii cu privire la acest “blog muzical” în ceea ce privește aspectul, și/sau conținutul ei, dacă aveți poezii/texte frumoase pe care le-ați dori cântate, le aștept pe toate cu drag!

AUDIŢIE (sper) PLĂCUTĂ!!!

Mircea Bucescu

(Visited 1 times, 1 visits today)